ПГМЕТ “Стойчо и Кица Марчеви” чества 75 години

    От Професионалната гимназия по механоелектротехника “Стойчо и Кица Марчеви” честваха своята 75-годишнина. Гимназисти и преподаватели отдадоха своята почит и уважение към едни най-големите дарители в историята на Хасково и свои патрони – Стойчо и Кица Марчеви.

    Патронният празник започна тържествено, макар в условията на ремонт. Поздравителна реч произнесе директорът на гимназията инж. Тихомир Калинов. Той връчи грамоти на учениците, постигнали високи резултати в различните дейности – учебна, извънкласна и извънучилищна, както и за активно участие в културния живот на гимназията. 

    Признание за цялостния си принос в развитието на образователното дело и всеотдайността им към професията получиха старши учителите Емилия Бойдева и Дияна Андреева.

    Празникът продължи с музикалните поздрави, поднесени от Слави Герзилов  от 11 В клас и танцово изпълнение на Тонка Миткова от 11 А, Габриела Митева от 9 Б, Желязко Желязков 11 Б и Радостин Желязков от 8 Б клас. 

    За учениците бяха организирани спортни игри и състезания. Те премериха сили в турнир по кададска борба, в който победи Георги Тончев от 11 А клас.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Че
      Честит празник
      5 0
      13:23, 1 юни 2024
      Честит празник на целия колектив! Желаем ви много здраве и творчески успехи! Само един въпрос - защо директорът е без маска?
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини