Продължаваме Промяната – Демократична България: Къде да ни чуете и видите днес

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Днес "Продължаваме Промяната-Демократична България" организират редица събития, които целят да насърчат общностния дух и да подготвят всички нас за предстоящите избори. Ето къде можете да ни чуете и видите:
 
1. Събитие на Площад 14 - Стар Център, гр. Смолян
 
Заповядайте на Площад 14 за едно незабравимо събитие, изпълнено с разнообразни активности:
 
- Шах маси и уличен шах: За любителите на стратегическите игри, сме подготвили специални шах маси, където ще можете да премерите уменията си и да се забавлявате.
- Баскетболен кош: За тези, които предпочитат по-активни занимания, ще има баскетболен кош, където можете да поиграете и да се раздвижите.
- Безплатни книги: Разгледайте нашата библиотека на открито и вземете книга, която ви вдъхновява. Четенето е път към знание и промяна.
- Семена за растения: Вземете си пакет със семена и направете първата стъпка към зелено и устойчиво бъдеще. Засаждането на растения е символ на растежа и новото начало.
- Други активности: Очакват ви още много интересни и забавни активности, които ще допринесат за приятната атмосфера на събитието.
 
2. Дебат между Михал Камбарев и Георг Георгиев
 
📺 Кога: Днес от 16:10  
📺 Къде: По Нова телевизия
 
Не пропускайте дебата между Михал Камбарев, депутат от ПП-ДБ, и Георг Георгиев, депутат от ГЕРБ. Те ще обсъждат важни за страната ни теми и ще представят своите виждания и предложения.
 
3. Въпроси и отговори на живо във Facebook
 
🌐 Кога: Днес от 19:00  
🌐 Къде: Facebook страницата на Михал Камбарев 
https://www.facebook.com/Mihal.Kambarev.PP/
 
Присъединете се към живото предаване на Михал Камбарев във Facebook, където ще имате възможност да зададете своите въпроси. Това е отлична възможност да получите отговори на важните за вас теми и да участвате активно в диалога.
 
Уважаеми родопчани, заедно можем да направим промяната реалност! На 9 юни, гласувайте с номер 14. Вашият глас има значение!
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини