Задържаха мъж и жена с 2 кг хероин и 57 грама кокаин

32-годишен мъж и 52-годишна жена са задържани за 2 кг хероин и 57 грама кокаин в Свиленград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Двамата са арестувани при специализирана полицейска операция в крайграничния град, в която са участвали служители на Районното управление в Свиленград и криминалисти от Хасково. На 4 юни, около 13 часа, на улица „Васил Левски“ служителите на реда са спрели за проверка лек автомобил марка „Ауди“, управляван от свиленградчанина, който е неосъждан и без криминални регистрации. В автомобила е установена и 52-годишната жена от града, която също е неосъждана и без криминални регистрации. В хода на извършваната проверка е установено, че жената съхранява в дамското си портмоне бяло прахообразно вещество, което при извършен полеви наркотест реагирало на кокаин, с приблизително тегло около 0,8 грама. Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите му са отрицателни.

При последвало претърсване в дома на мъжа и жената са установени около 2 кг хероин и около 57 грама кокаин.

По случая е образувано досъдебно производство. Двамата свиленградчани са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини