Инициатива на ПП-ДБ: Погрижи се за себе си! Здравето е всичко!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Днес на Площад 14 (Стар център, Смолян) “Продължаваме Промяната - Демократична България” очакват жители на специална шатра, където медицински лица ще измерват кръвно налягане и кръвна захар. 
 
По време на събитието ще имате възможност да научите повече за нашите постижения в областта на здравеопазването:
 
- Безплатни лекарства: Благодарение на усилията на  финансовия министър Асен Василев от 2 април 56 лекарства за сърдечно-съдови заболявания са напълно безплатни за пациентите, а над 300 други са с намалено доплащане. Това намалява разходите за пациента със средно 58%.
 
- Допълнително финансиране за лекари и аптеки в отдалечени населени места: Осигурено беше допълнително финансиране, за да се гарантира достъп до здравни услуги за всички граждани, независимо от тяхното местоположение.
 
- Увеличение на заплатите на лекари и медицински сестри: Заложено беше увеличение на заплатите на лекарите и медицинските сестри, което бе временно замразено от служебния кабинет на ГЕРБ.
 
Нашата мисия е да продължим да променяме България и да осигурим по-добър достъп до здравеопазване за всички. Напомняме ви колко е важно да се грижим за здравето си и да предприемаме превантивни мерки.
 
За да надградим постигнатото, на 9-ти юни гласувайте с бюлетина номер 14. Нека продължим заедно да изграждаме по-добро бъдеще за България!
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
 
 
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини