Близо 25 000 лв. са събрани за лечението на Никол от благотворителната инициатива в Градската градина

Изображение 1 от 3

    24 610 лева са събрани снощи от благотворителната инициатива в Хасково, организирана в помощ на 8-годишната Никол, която страда от малигнен солитарен фиброзен тумор.

    Десетки хора подкрепиха събитието в Градската градина, където се проведе благотворителен базар в помощ на момичето. От Сдружение „Подай ръка“ бяха организирали и много изненади за децата. Те имаха възможност да се включат във викторина, както и да се забавляват с аниматор Таня и DJ Радомир Петров. Благотворителни фотосесии провеждаха от Фотостудио Василеви, а всички посетители може да се почерпят с домашни сладки и лимонада.

    През днешния ден още дарители са се включили в кампанията. С техните средства за лечението на Никол са събрани общо 24 910 лв., съобщиха от Сдружение „Подай ръка“ на Фейсбук страницата си.

    Момичето страда от злокачествен тумор. Към момента преминава през серия химио и лъчетерапии в Турция, като предстои тежка и животозастрашаваща операция. По първоначална информация лечението ще струва 500 000 евро. Желаещите могат да помогнат на Никол чрез дарение на средства през платформата Павел Андреев на този линк.

     

     

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини