Трима пострадаха при катастрофи, 2-годишно е сред тях

Трима души пострадаха при три катастрофи в Димитровград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

В 11:15 часа вчера пешеходец е пострадал леко в произшествие на кръстовището между булевард „Георги Раковски“ и улица „Цар Борис“. 79-годишен е управлявал „Опел“ и при наличие на пешеходна пътека, сигнализирана с пътен знак и маркировка, водачът не е пропуснал и е блъснал пресичащият пешеходец от Германия. Същият е прегледан и освободен за домашно лечение. Съставен е акт на шофьора.

Другият инцидент е станал в 12 часа на булевард „3 март“. 63-годишен се е движил с „Тойота“ и не е пропуснал 15-годишен, преминаващ на пешеходна пътека, обозначена със знак и маркировка. Момчето е прегледано и изписано за лечение в дома си.

Третата катастрофа отново е в Бригадирския град в 19:20 часа. 37-годишен водач на „Порше“ е излизал от бензиностанция на улица „Панорамен път“. Той не е спрял на знак „Стоп“ и е отнел предимството на „Мазда“, шофирана от 26-годишен от село Воден. За да избегне удара, последният е излязъл вдясно от пътя и се е ударил в еластична ограда. Пострадало е возещото се в „Маздата“ 2-годишно момиченце, което след преглед е освободено за домашно лечение. Пробите на водачите са отрицателни. Съставен е акт на шофьора на „Поршето“.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини