Бланка с официално видео към парчето „If U Want Me“

Бланка пусна дългоочакваното музикално видео към най-новия си сингъл – „If U Want Me“. Видеото, което вече е налично във всички основни стрийминг платформи, обещава да завладее публиката със своята хипнотизираща танцова хореография и динамично визуално разказване на истории.

Танцовата хореография от „If U Want Me“ вече се превърна във хитова сензация, с фенове и танцьори по целия свят, приемащи предизвикателството в TikTok. #IfUWantMe бързо набира популярност, докато потребителите споделят своите изпълнения на хипнотичните танцови движения. “If You Want Me” е сингъл, изследващ темата за откриването на истинската природа на любим човек.

„If U Want Me“ е песен, близка до сърцето ми, тя разказва за това да желаеш някого, който е много по-красив отвън, отколкото отвътре. Разказва историята за това да се събудиш точно навреме, за да видиш истинската същност на човека, в който си вярвал толкова много. Оказва се, че е била просто добра първа среща, приятно возене с кола, но зад всичко това е имало само лъжи и нищо повече. Всичко е било само прикритие и той/тя никога не си е мислил сериозно за теб”, казва Бланка.

 В допълнение към вълнението, тази песен предвещава първото турне на Бланка с билети – BLANKA Summer Tour, което стартира следващия месец. Това турне бележи важен момент в нейната кариера, тъй като тя се готви да представи своите наелектризиращи изпълнения на феновете в цялата страна.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини