Сеирджии пуснаха над 1000 фалшиви евро в кутия за благотворителност в Смолян

Както по-рано СмолянБгвести писа вчера / неделя/  "Колите в Смолян"  организираха поредното благотворително дрифт шоу. Този път те подадоха ръка на 17-годишния Мариян Давидов. Събраната сума в помощ на болното момче е 3207 лева. При отварянето на кутията организаторите с огорчение видяли, че вътре  има видимо  фалшиви пари. Сумата била 1110 евро.  Младежите, които организират събитието недоумяват що за човек би опорочил по подобен начин каузата, която цели спасяването на човешки живот.

"Нямам думи да опиша разочаравонието ни. Подигравка с  каузата ни, с труда ни. От пръв поглед личеше, че парите са принтирани на хартия. Казахме на полицаите, които охраняваха  събитието. Те извикаха криминалисти. Писахме обяснения, сваляха ни пърстови отпечатъци", разказа за СмолянБГвести Петър Келешев. Момчето е главен организатор на събитието. Той бе  категоричен,че това няма да ги спре да продължат да помагат на хора в беда. 

"Колите в Смолян" и главен организатор Петър Келешев изразяват благодарности на всички присъствали на благотворително дрифт събитие, чрез което се събра сумата от 3207лв. за Мариян!  За тези от Вас които искат да помогнат, но са нямали възможност да присъстват, могат да го направят по банков път:

Банка: Пощенска Банка
IBAN: BG12BPBI79271041399201
BIC BPBIBGSF
Получател: Иво Давидов(баща)
Основание: За лечение на Мариян Ивов Давидов
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини