Дете и млада жена пострадаха при две катастрофи в Хасковско

Дете на 4 години пострада в катастрофа между два леки автомобила на пътя между селата Силен и Долно Ботево в община Стамболово, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

В 19 часа в петък, 56-годишна жена от село Надежден е шофирала лек автомобил „Хонда“, но загубила контрола. Навлязла е в насрещната лента за движение и се е ударила странично в друга „Хонда“ с водач 34-годишна жителка на кърджалийското село Девесилово. От удара е пострадал возещият се във втората кола малолетен пътник на 4 години. Детето пътувало на задната седалка. Момчето е с повърхностна травма, прегледано и освободено за домашно лечение. 

Млада жена от Харманли е без опасност за живота след инцидент в родния й град. Около 18:30 часа в четвъртък на улица „Янко Сакъзов“, 27-годишен се е движил с „БМВ“, но не се е съобразил с пътен знак и отнел предимството на мотоциклет.  При сблъсъка е пострадала 22-годишната водачка на мотоциклета. Настанена е в хасковската болница за лечение, без опасност за живота. При справка се е изяснило, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред.

Водач, шофиращ с алкохол е заловен в димитровградското село Черногорово. Вчера в 1:15 часа, автопатул е проверил в центъра на селото „Фолксваген“. Тест с дрегер на 53-годишния му водач показал наличие на 1,43 промила алкохол в издишания въздух. Той отказал кръвна проба и е задържан до 24 часа по заведеното бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини