Вижте селекцията на Кино Арена за лятната оферта FILM OFF с билети по 7 лв.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специалната програма ще продължи до 12 септември. Всяка седмица заглавията ще са различни.

Кино Арена обяви лятната си оферта FILM OFF, която стартира днес и ще продължи до 12 септември във всички киносалони на веригата, включително новоткритото кино в Мега Мол в София.

В рамките на програмата киноманите ще могат да видят отново на екран култови заглавия от изминалите месеци на специална цена от 7 лв. За най-малките зрители в листа са включени шоколадовото изкушение „Уонка“, анимацията на Disney „Желание „и забавните „Патешки истории“ и „Кунг Фу Панда 4“. Любителите на акшъна ще може да наваксат с „Пеларят: Смъртна присъда“, „Дюн: 2“ и „Аквамен и изгубеното кралство“. Не липсват и български заглавия в селекцията, сред които са „Чума“, „Уроци по немски“, „Пулсът на танца“, „Никога не е просто секс“ и двете части на „Бай Иван“.

Всяка седмица заглавията, включени в лятната оферта, ще са различни, поясняват от Кино Арена. Най-нетърпеливите вече може да купят билетите за промоционалните заглавия от първата седмица на FILM OFF - „Диада“, „Уонка“, „Обичам да те мразя“ и „Аквамен и изгубеното кралство“ на касите и онлайн на kinoarena.com.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини