Само за ден горяха три пожара в региона, всички от късо съединени в далекопроводи

На 20 юли в 10:55 часа е получен сигнал за пожар в моторно превозно средство намиращо се на ул. „Христо Ботев“ в село Долен, община Златоград. Причината за възникването на пожара е техническа неизправност. Унищожени са двигател и двигателен отсег на автомобила. Благодарение на бързата реакция на пожарната служба са спасени 4 сгради и 3 леки автомобила, намиращи се в района.

На 21 юли в областта са погасени три пожара в сухи треви и храсти:

  • 08:01 часа: Получен е сигнал за пожар в сухи треви на адрес село Грохотно, община Девин. Причината за възникването на пожара е късо съединение в далекопровод. Благодарение на бързата реакция на пожарната служба са спасени 10 декара смесена гора.

  • 15:08 часа: Получен е сигнал за пожар в сухи треви на адрес село Лещак, община Мадан. Причината за възникването на пожара е късо съединение в далекопровод. Пожарът е погасен от екип на РСПБЗН-Мадан. Спасени са 50 декара смесена гора

  • 18:23 часа: Получен е сигнал за пожар в сухи треви на адрес град Девин, местност Старо село. Причината за възникването на пожара е късо съединение в далекопровод. Благодарение на бързата реакция на пожарната служба са спасени 30 декара смесена гора.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини