Община Чепеларе предоставя безплатно за 2 месеца тенис кортовете в града

Община Чепеларе предоставя безвъзмездно ползването на обновения съвременен спортен комплекс от 1 август до края на месец септември за своите жители и гости,съобщиха от пресцентърът на администрацията

„Важно е условията за спорт, които предлага спортният комплекс да бъдат използвани пълноценно. Официалното му откриване ще бъде направено на по-късен етап, след което тарифите за ползване ще бъдат определени от Общински съвет – Чепеларе.“ – заяви кметът на община Чепеларе Боран Хаджиев.

На 1 август (четвъртък) в 12:30 часа ще се проведе безплатен открит урок по тенис на корт с Филип Згуров – треньор по тенис на корт, с цел сформиране на различни възрастови групи, желаещи да практикуват спорта. Графикът за последващи тренировки ще бъде изготвен в зависимост от записалите се деца.

Условно спортният комплекс е разделена на 4 зони.

Зона 1 представлява комбинирано игрище за футбол, баскетбол и волейбол.

Зона 2 е разделена на няколко сектора като в нея са вместени площадка за фитнес на открито, тенис на маса, маси за шах и табла на открито и сграда със съблекални със трибуни, включващи 40 места, разположени върху покрива на съблекалните.

Зона 3 включва 2 тенис корта.

Зона 4 представлява зрителски трибуни за наблюдение на игрите. Ремонтирана е и административната сграда.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини