От Съюза на слепите правят базар, за да подкрепят лечението на Мариян. В Чепеларе събраха 3000 лева за същата кауза

Благотворителните инициативи в помощ на 18-годишния Мариян Давидов от Смолян продължават. Утре - 9 август в 9 часа ще започне благотворителен базар в Рудозем. Пред сградата на Културния дом в града ще бъде подреден щанд с различни сувенири, картини и други изделия. Всички предмети са изработени с много любов и старание от деца и членове на Съюза на слепите, за да подпомогнат лечението на 18-годишния Мариян Давидов, който от месец май т.г. е на скъпоструващо лечение в клиника в Турция. "Призоваваме ви, ако ни видите, да не подминете, а да ни помогнете в реализирането на благотворителната инициатива, за да спасим един млад живот! Заедно можем и сме по-силни! Предварително ви, благодарим!", казват в призива си от Съюза на слепите. 
 
В Чепеларе също протече благотворителна акция по инициатива на колеги на бащата на Мариян от Фабриката за ски. 3000 лева бяха събрани от жителите и гостите на община Чепеларе за лечението на момчето. Сумата бе преведена по сметката на бащата Иво Давидов от инициативни и благородни млади хора, заели се да помогнат. Средствата са събрани от поставени дарителски кутии в търговски обекти на територията на гр. Чепеларе за два месеца (8.06-5.08.2024 г.). Продължава събирането на средства и в същите обекти ще бъдат поставени нови кутии за дарения. Инициаторите са поставили кутии и в други населени места от област Смолян, които предстои да съберат, за да подпомогнат лечението.
В лично обръщение към семейството в социалните мрежи, една от главните инициаторки пише: 
„Към семейството на Мариян Давидов
Всеки един от нас заслужава да бъде ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ, за да се радва на семейството, близките и приятелите си! 
Да правим добро ни е призвание... И докато сърцата ни са отворени към ДОБРИНИ, ние ще помагаме на всеки, който има нужда ...
Ние сме до ВАС!!!
Ние сме Единни!!!
Ние сме БЛАГОДАРНИ!!!“
 
Всеки може също да помогне с превод по банкова сметка:
Пощенска банка
IBAN: BG12BPBI79271041399201
BIC:   BPBIBGSF
Получател: Иво Давидов
Основание: за лечение на Мариян Ивов Давидов
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини