Търсят се 27 учители, местата са обявени в Бюрото по труда в Смолян

58 свободни работни места са заявени в Бюрото по труда в Смолян. Почти половината от тях - 27 са за учители. Продължават да са свободни позициите за учител по руски език и по информатика и информационни технолбогии, за които се предлага и най-високото възнаграждение - 1977 лева. За 10 от предлаганите учителски места заплатата е в рамките на 1852 до 1854 лв. Търси се и учител по физическо възпитание и спорт с възнаграждение от 1374 лв. Местата на учители по български език и литература, по английски език и по география и икономика вероятно са с половин норматив, защото предлаганата заплата е 926 и 988 лв. Останалите свободни места за учители са лекторски със заплащане от 10,15 лв. на час.
Продължава да е свободно мястото за медицинска сестра със заплата 1500 лв. Тъси се и лекар, експерт по експертиза на временна нетрудоспособност, без да е обявено заплащане.
6 са свободните позиции по чл. 38 от ЗХУ, като за всички се изисква висше образование, а за някои от тях и владеене на английски език.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини