Източни техники за масажи и родопска каба гайда си дават среща високо в планината

Изображение 1 от 6
    Фестивал на здравето Брезе"24 организира Сдружение "Заедно за Родопите" в партньорство с Юмейхо център "Виктория", Сейки Шиацу-България, Нова Ера-Европа и кметство Брезе. Той ще се състои на 31 август та чак до ранни зори на 1 септември. Организаторите планират сутринта да направят поход от село Брезе до параклиса "Св.Св. Петър и Павел" в местността Синора. "Който не може да ходи, трябва да заяви предварително превоз. Придвижването до параклиса може да се осъществи и със собствен високопроходим автомобил. Преходът е 7 км. в рамките на 2 часа", казва Владимир Георгиев от сдружението.
    Посрещането на участниците в похода ще е пред параклиса. Следва представяне на терапевти, лектори за здравословен начин на живот, йога инструктори. Ще има и демонстрация на източни масажи (юмейхо, сейки шиацу, традиционен тай масаж, остеопатия). Всичко това ще се случи под съпровода на родопска каба гайда.
    След 16.00 часа е предвидена музика, песни, хора чак до сутринта. Ще има и не толкова здравословна храна(скара,чевермета, питиета,...) срещу заплащане. Минималната такса-дарение за участие на човек е 20 лв., а за децата е безплатно.
    "Ще има обособено място за палатков лагер, за да посрещнем изгрева на първосептемврийското слънце", каза още Георгиев.
    По желание участниците може да са с народни носии.
    Снимките са от публикация на кмета на с. Брезе Ирина Кочовска в социалната мрежа.
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини