Mamma Mia 3? Ще има ли продължение мюзикълът с Мерил Стрийп

Екранизираният мюзикъл „Mamma Mia!“ с песни на легендарната шведска група ABBA може би още не е приключил.

Кристин Барански, известна с ролята си на Таня във филма, разкри в интервю за The Hollywood Reporter преди дни, че вече се работи по трета част на романтичната комедия.

Актрисата сподели, че наскоро се е срещнала с продуцентката Джуди Креймър, която вече „планира Mamma Mia 3“.

„Тя ми даде сюжетната линия на разказа и какво ще се случи. Това е всичко, което мога да кажа“, загатна Барански.

Актрисата от "Добрата битка" добави, че вярва в способността на Креймър да „накара нещата да се случат“.

„Тя направи така, че част две да се случи. И беше феноменален хит. Не бих попречила на Джуди Крамър да събере отново всички заедно", каза още Барански.

Въпреки че нищо не е официално потвърдено, през юни 2020 г. Креймър заяви пред "Daily Mail", че третият филм винаги е бил част от плана, когато е адаптирала мюзикъла за големия екран.

„Мисля, че един ден ще има още един филм, защото е предвидено да има трилогия“, каза тогава тя.

Барански не е първият член на актьорския състав на „Mamma Mia!“, който изразява ентусиазма си да се превъплъти в ролята си отново.

В интервю за Deadline Мерил Стрийп, която изпълнява главната роля на Дона в първите две части, заяви, че се подготвя "спешна среща" във връзка с възможността героинята ѝ, която почина във втория филм, да се завърне за още една част.

„Не знам как ще го направят. Имат идея. Все още не съм я чула, но съвсем скоро ще го направя“, каза носителката на „Оскар“.

Година по-рано, през май 2023 г., Креймър разкри пред Deadline, че повторното участие на Стрийп в ролята ѝ не е изключено, като обяснява колко много актрисата е харесала персонажа си в мюзикъла.

„Там има история и мисля, че ако сценарият е подходящ, тя би се върнала, защото наистина обичаше да играе Дона“, казва тя.

Според Аманда Сайфрид, която играе екранната дъщеря на Стрийп, Софи, загубата на Дона всъщност може да отвори повече възможности за продължаване на разказа.

„Смъртта на героинята на Мерил ни даде толкова много добри сюжетни линии. Беше нещо като гениална идея, защото си казваш: „Не, не искаме да я загубим“. Но в същото време, вижте какво можем да направим - можем да се върнем назад", коментира тя.

„Mamma Mia!“ е музикален филм от 2008 г., режисиран от Филида Лойд. Сценарият, написан от Катрин Джонсън, е базиран на нейния едноименен мюзикъл от 1999 г. В продукцията участват още Джуди Уолтърс, Пиърс Броснан, Колин Фърт и Стелан Скарсгорд.

През декември 2008 г. филмът става най-касовият за всички времена в Обединеното кралство, като чупи предишния рекорд, поставен от „Титаник“. Само година по-късно "Аватар" надминава Mamma Mia.

Източник: boulevardbulgaria.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини