Стартира конкурса „Млад предприемач на община Баните“ за 2024 година

Както СмолянБГвести по-рано писа, Община Баните дава 20 хиляди лева на най-добрия в конкурса „Млад предприемач на община Баните“ за 2024 година. Конкурсът вече стартира, обяви кметът на община Баните Павлин Белчев. „Винаги съм вярвал, че младите хора са ключът към бъдещето ни. Затова заедно с общинската администрация, по Плана за младежта на община Баните, решихме да подкрепим най-добрите и иновативни идеи с финансиране от 20 000 лв. Ако имате идея, която може да промени нашата общност към по-добро и да създаде нови работни места, сега е моментът да я представите. Вярвам, че в нашия регион има таланти, които могат да създадат успешен бизнес и да допринесат за развитието на Баните“, каза Белчев.

В конкурса могат да участват млади хора на възраст от 18 до 40 години с постоянен адрес в община Баните, като няма ограничение в сферата на дейност на проектите. Целта е да се развият иновативни, общественозначими идеи, които ще допринесат за развитието на местната общност и ще създадат устойчиви работни места.

С конкурса се предлага:

  • Финансиране от 20 000 лв. за най-доброто проектно предложение.
  • Наставничество и подкрепа от експерти.
  • Възможност да реализирате своята идея тук, у дома.

Крайният срок за подаване на документи е 16 септември 2024 г.

„Не пропускайте тази възможност! Нека заедно работим за бъдещето на нашата община и създадем условия за икономически растеж и развитие. За повече информация можете да посетите сайта на общината или да се свържете директно с мен. Аз и целият екип на общината сме тук, за да ви помогнем да направите първата крачка към успеха! Нека заедно изградим бъдещето за Община Баните!“, призова Белчев.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини