“Родопа” и “Левски” (Карлово) с равенство 2:2

“Родопа” (Смолян) и “Левски” (Карлово) си поделиха по точка, след като двубоят от Трета лига – Югоизточна група, игран в Смолян, завърши при резултат 2:2. Противно на очакванията, момчетата водени от Янко Вълканов откриха резултата още в 9-та минута, когато Ивелин Илиев изненада вратаря на “Родопа” с далечен удар. Тодор Малинов направи опит да избие топката, но тя се удари в напречната греда и влезе в мрежата му.

Последваха няколко домакински положения, като при едно от тях в 33-та минута Михаел Кисьов остана сам срещу стража Радостин Георгиев, но изстреляната от него топка излезе в аут. В края на полувремето късмет пред гола нямаше и капитанът на “Родопа” Теодор Стефанов.

Вторите 45 минути стартираха отново положително за тима от Карлово и в 52-та минута те водеха вече с 0:2, след като отново Илиев изненада Малинов с далечен удар. Последва сериозен натиск от страна на отбора, воден от Данаил Бачков. В 61-та минута все пак се стигна до гол за “Родопа”, когато Денис Кехайов вкара след асистенция на Кисьов. До точката тимът от Смолян стигна в първата минута на даденото продължение от страна на главния рефер Иван Петров. Голмайсторът за крайното 2:2 бе Теодор Стефанов, който имаше още няколко положения в двубоя.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини