Община Мадан поде инициатива в помощ на малкия Денис, подкрепят ги и от ФК "Родопа"

Община Мадан, съвместно с Общинския съвет, подеха инициатива за събиране на средства в помощ на Денис Еминов. Преди няколко дни 10-годишното момче е претърпялоа сложна операция, понеже е диагностицирано със злокачествен тумор на малкия мозък (медулобластом).
Пътят, който трябва да извървят Денис и семейството му е много труден и тежък, свързан с много средства, с които семейството не разполага!
Затова във всички търговски обекти и заведения в Мадан са поставени дарителски кутии.  на територията на община Мадан. Създадена е и фейсбук група "Да помогнем на Дени", в която се реализират различни инициативи в помощ на детето.
В благотворителната кампания се включва и ФК "Родопа" (Смолян). "Момчето е футболист от Детско-юношеската школа на “Ботев” (Пловдив) и внук на известния бивш футболист и идол на редица поколения Антим Пехливанов. На този етап Денис се нуждае от нашата подкрепа", пишат в страницата си от футболния клуб. ФК "Родопа" ще постави дарителска кутия за събиране на средства на Стадион "Смолян" в събота (7 септември), когато ще играят младите таланти на клуба с "Юнайтед – Пловдив" (Пловдив). Срещата е от 12:00 часа, а кутията за дарения ще е на разположение от 11:00 часа до приключването на мача.
От тима призовават всеки с възможности и желание да помогне за лечението на Денис! 
Младият футболен талант може да бъде подкрепен и с дарение по банков път:
Банка ДСК
Денис Фахриев Еминов
BGN
IBAN BG67STSA93000031147427
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини