Кадрови проблеми пред тима на "Родопа" за срещата с "Асеновец"

Няколко кадрови проблема стоят пред старши треньора на “Родопа” (Смолян) за  гостуването на тима на “Асеновец 2005” (Асеновград). Със сигурност срещата пропускат Елмир Мустански, Александър Чаушев, Иван Караиванов и Тодор Малинов. Под въпрос е и Михаел Кисьов.
Срещата е днес от 17:00 часа на Стадион “Шипка” в Асеновград. Двубоят ще бъде предаван и на живо във фейсбук страницата на fk Rodopa

Това е трети мач за “Родопа” в рамките на седмица, като в изминалите два, срещу “Левски” (Карлово) и “Димитровград 1947” (Димитровград) тимът записа общо 2 точки.

Срещата в Димитровград се игра на 4 септември, като “зелено-белите” отново записаха реми - 2:2.

Двубоят стартира много добре за домакините, които имаха възможност да поведат от дузпа още в 8-та минута, а до 20-та вече водеха с 2:0 след контраатака. Въпреки това, “Родопа” имаше своите положения през това време, като на два пъти гредите спасиха “Димитровград 1947”. В крайна сметка Михаел Кисьов намали за 2:1. Отново той имаше шанс да реализира, преодолявайки вратаря Янислав Георгиев, но топката бе избита от голлинията с шпагат от футболист на домакините.

През второто полувреме Николай Тихомиров вкара за 2:2, като момчетата водени от Данаил Бачков пропуснаха още няколко възможности. Гредата на противниковия отбор нацели и Радостин Самуилов, след като успя да се пласира добре и остана сам срещу стража. Две минути преди края на мача, отново Кисьов остана сам срещу Георгиев, опита се да го прехвърли, но топката премина далеч над напречната греда.

“Бяхме по-добрият отбор на терена. Доминирахме и имахме доста положения, между които и пет греди. Това на чужд терен не е никак малко. За съжаление късметът отново ни липсваше за победа”, коментира след мача старши треньорът на “Родопа” Данаил Бачков.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини