„Роклята на отмъщението“: Дженифър Лопес събра погледите на филмова премиера

Дженифър Лопес предизвика истинско вълнение на премиерата на филма си „Неудържим“ на TIFF 2024 в петък, като се появи на червения килим в дискотечна рокля на Тамара Ралф със спиращи дъха изрезки.

Металическите части на роклята бяха скрепени отстрани с черни кадифени панделки, които показваха значителни участъци кожа от двете страни на тялото ѝ.

Източник: Getty Images

Джей Ло завърши визията си с бижута на Hassanzadeh и токчета на платформа на Dolce & Gabbana, но зорките фенове забелязаха, че едно нещо липсва: татуировката, посветена на Бен Афлек.

Видимо отсъстващо от лявата ѝ страна, мастилото на певицата на „On the Floor“ включваше знак за безкрайност със стрелка през него с имената „Jennifer“ и „Ben“. Не е ясно дали тя е прикрила дизайна с грим, или е премахнала татуировката окончателно.

Афлек има подобна татуировка: двойка кръстосани стрелки с „J“ и „B“ в центъра между тях.

Източник: Getty Images

Двойката си бе направила също татуировките „той и тя“ на Деня на влюбените през 2023 г., първият им съвместен празник като съпруг и съпруга, а Лопес тогава заяви в Instagram: „#CommitmentIsSexy.“

Джей Ло със сигурност изглеждаше уверена в първата си публична поява на червения килим след раздялата, но Афлек забележимо отсъстваше. Актьорът е продуцент на биографичния филм заедно с най-добрия си приятел Мат Деймън.

Източник: Getty Images

Деймън обаче се засече с Лопес по време на събитието, като двамата бяха забелязани да се държат за ръце и да разговарят задълбочено.

Може би звездата от „Самоличността на Борн“ е направил комплимент за тоалета ѝ.

 

Източник: vesti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Го
    горката
    3 0
    18:39, 10 сеп 2024
    Следващият път да се пусне гола .... предизвиква само съжаление
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини