Откриха новата учебна година във филиал „Любен Каравелов” на ПУ"Паисий Хилендарски"

Днес тържествено бе открита новата учебна година във филиал „Любен Каравелов” на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” в Кърджали. Сред официални гости на тържеството, което се проведе в голямата зала на висшето учебно заведение, бяха заместник-кметът на община Кърджали Веселина Тихомирова, областният управител Никола Чанев и началникът на РУО Кърджали Ангелина Костова.
След като прозвучаха химните на България, ЕС и на филиал „Любен Каравелов” , с кратко слово учебната година откри неговият директор доц. д-р Елисавета Семерджиева.
От свое име и от името на кмета Ерол Мюмюн, приветствие към присъстващите отправи заместник-кметът Веселина Тихомирова, която пожела на студенти, преподаватели и ръководство на учебното заведение дните им да бъдат удовлетворяващи, изпълнени с амбиции и успехи.
„Поздравявам Ви за избора да инвестирате в своето образование, да си осигурите по-добро бъдеще и да придобиете по-задълбочени знания и умения в посоката, в която искате да се развивате. Използвайте пълноценно времето си тук, където именно Вие сте двигателят на добри идеи и смели решения. Вървете заедно по пътя на развитието с Вашите преподаватели”, каза в приветствието си Веселина Тихомирова. А на преподавателите пожела много научни успехи, гордост и удовлетворение от постигнатите резултати на техните студенти.
Студенти и преподаватели бяха поздравени още от областният управител Никола Чанев и началника на РУО Ангелина Костова.
 
Съобщават от общинско радио Кърджали

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини