Коалицията ПП-ДБ регистрира пълна листа в Кърджали,водач е общественикът Сабахатин Гьокче

Изображение 1 от 2

    Коалицията Продължаваме промяната-Демократична България регистрира пълна листа от кандидати за народни представители в Девети кърджалийски многомандатен район.В следобедните часове документите бяха внесени в Районната избирателна комисия в Кърджали.Водач на листата е общественикът Сабахатин Гьокче.Втори е общинският съветник Радослав Милев. Трети е Стоян Петков Георгиев.Четвърти е общинският съветник Стоян Георгиев  Стоянов. Пети е Борис Андреев. Шести е Дженгиз Ахмед. Седма е Гюлчин Дурмуш. Осма е Светла Стоянова-Тенева. Девети е бившия зам.-областен управител Гюрай Сюлейман.Десети е общественикът Никола Стоев.

      От коалицията подчертаха,че в листата има хора от различни общини,утвърдени в сферата на предприемачеството,администрацията и обществените каузи.

     За Кърджали бг вести водачът на листата Сабахатин Гьокче сподели:Като кандидат за народен представител от коалицията ПП-ДБ имам ангажимент да представлявам всички жители на област Кърджали без значение от етнос и религия.Аз като Сабахатин Гьокче безкористно ще помагам за по-доброто бъдеще и прогрес на всички жители на областта.Знам,че заедно ще направим позитивна кампания,като ще дадем много добър резултат в региона и в национален мащаб.

    Текст:Георги Кулов

    Снимки:Личен архив

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Случаен виц

    Последни новини