Нов сезон на Кръв във Виена и специален епизод с детектив Мърдок за Хелоуин

Много любими герои се завръщат в дома на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – този октомври.

Още на 6 октомври в 21:15 часа необикновената мис Перигрин Фишър е отново тук с втори сезон от осем епизода от новите си криминални мистерии.

Друг любим на цял свят детектив – Уилям Мърдок – ще бъде почетен гост на самия Хелоуин – 31 октомври – заедно с целия си екип от Торонто в неизлъчвания досега специален епизод.

Най-дългоочакваното завръщане, обаче, е на детективът Оскар Райнхард и психоаналитикът, привърженик на Фройд, д-р Макс Либерман, в новия четвърти сезон на „Кръв във Виена“ – от 14 октомври – всеки понеделник в 22:00 часа с повторение в събота в същия час.

Новите мистерии на Мис Фишър

Премиера от неделя 6 октомври в 21:15 ч.

Сезон: 2

Брой епизоди: 8 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Ms Fisher's Modern Murder Mysteries

Година: 2020

По улиците на Мелбърн през 1964 г. продължават да се случват убийства, а упоритата детективка Перегрин Фишър се заема с най-трудната си задача досега: трябва да балансира кариерата си с многобройните си приключения и романтичната си връзка с детектив Джеймс Стийд. Докато Перегрин разследва случаи в училище за стюардеси, изложба на кучета и зала за боулинг, Виолета и Самюел се борят да овладеят страстта си, а Бърди възобновява шпионската си кариера с една стара любов. Въпреки натовареното си ежедневия, групата пази Перегрин, защото съвременният път към щастието не винаги е розов и да останеш верен на себе си често означава да нараниш тези, които обичаш.

Кръв във Виена

Премиера от понеделник 14 октомври в 22:00 ч.

Сезон: 4

Брой епизоди: 2 x 120 мин.

Оригинално заглавие: Vienna Blood

Година: 2024

Виена 1909 г.: двойното убийство на арестуван търговец на оръжие и на висш държавен служител стряска целия град. Доктор Макс Либерман току-що се е завърнал след поредица от лекции, когато инспектор Райнхард търси помощта му за може би най-опасния случай в кариерата им. Когато Оскар и Макс откриват конспирация, достигаща до недрата на правителството, ще могат ли детективът и психоаналитикът, привърженик на Фройд, да направят достатъчно, за да спрат предателя, известен като „Мефисто", който довежда Австро-унгарската империя до разруха... Ще остане ли животът им същият след това?

Криминалните случаи на Мърдок, сезон 17 – специален епизод за Хелоуин

Четвъртък 31 октомври в 22:00 ч.

Мърдок, Огдън, бебето Сузана, Бракенрийд и Харт се разхождат из уличен панаир, но спокойствието им е нарушено, тъй като Огдън трябва да се занимава с работни въпроси, а репортер разпитва Харт за съдебното дело, касаещо семейството на Артър Кармайкъл. Когато вниманието на групата е привлечено от машина за предсказване на бъдещето, човек, работещ там ги предупреждава да внимават с желанията си, тъй като те определено ще се сбъднат. Огдън пожелава да има по-малко задължения, но се случва нещо различно от очакванията ѝ - сполитат я ярки спомени за психопата убиец Джеймс Гилис... който всъщност е жив и се завръща, за да я измъчва постоянно.

Комисар Рикарди

Премиера - понеделник в 22:00 ч., повторение – събота в 22:00 ч.

Сезон: 1

Брой епизоди: 6 x 120 мин.

Оригинално заглавие: Commissario Ricciardi

Година: 2021

1930 г.: по улиците на Неапол се вършат кървави престъпления и един млад детектив не може да понесе да остави неразкрит случай.

Комисар Рикарди има много специална дарба - той може да види призраците на убити хора и да чуе последните им мисли. Това проклятие го преследва ден след ден; обвит в мистерия, която отблъсква повечето хора, той никога не се смее, а сърцето му бие за две жени.

Завладяващото действие се развива в мъгливия Неапол и съчетава различни жанрове: криминален, мистерия и свръхестествено. Тези истории изследват крайния смисъл на живота и болката.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини