Международно отличие за Георги Димитров от „Паисий“

Георги Миленов Димитров от 10.а клас в СУ "Отец Паисий"показа завидни знания по английски езикна международния кръг на състезанието КangarooGlobalLinguistics (KGL)  и получи сертификат за отлично представяне. Сертификат получи и СУ "Отец Паисий", член на асоциацията от 2 години. Това не е първото отличие за паисиевци - през 2022 година Елия Начева завоюва 2 място, апо-рано тази година на националния кръг ГеоргиДимитров  заслуженостана първив страната.Отличена бе и Асоциация на Кеймбридж училищата в България  с плакет за най-дългогодишен партньор на състезанието.

Най-голямото училищно състезание по английски език, отворено за всички ученици от 8 до 18-годишна възраст,  се проведе в Солун на 5 и 6 октомври. KGL се провежда по цял свят от International TestingAuthority (ITA) и от Institute fortheDevelopmentofEducationalAssessment (IDEA).

Ръководството на СУ" Отец Паисий" поздравява Георги и учителката му по английски език Мария Сабрутева за невероятния успех и достойното представяне на България! Пожелаваме им още много успехи!

Това съобщиха от ръководството на училището.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини