Фотографска изложба "Тракия - дивата природа в кадър" представят в Димитровград

На 17 октомври 2024 година, в изложбена зала „Асен Крайшников“ на КДК - Димитровград, от 18:00 часа ще бъде открита фотографската изложба "Тракия - дивата природа в кадър" на фотографа на диви животни в естествената им среда Богдан Боев. Изложбата може да бъде разгледана от 17 до 31 октомври 2024 г. и включва 30 фотографии на представители на животинския свят характерен за тракийската низина.
 
Богдан Боев е един от най-добрите уайлдлайф фотографи в България, започнал кариерата си като професионален състезател по баскетбол, постепенно се увлича по снимането и вече повече от 15 години е отдаден на търсенето на редки видове, които да улови с обектива си. Именно такива са кадрите, представени в тази изложба.
 
Тази изложба е реализирана по проект "Възстановяване на местообитания на видове с природозащитен статус в защитени зони в землищата на село Голямо Асеново и село Райново, община Димитровград". Проектът се осъществява благодарение на най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България „Ти и Lidl за нашето утре“, в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“, Български дарителски форум.
 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини