Пи Диди с пет нови обвинения в изнасилване!

Проблемите на Шон „Пи Диди” Комбс продължават да растат.

Изпадналият в немилост музикален магнат ще трябва да се изправи пред пет нови съдебни дела, заведени в южния окръг на Ню Йорк, обвиняващи го в изнасилване, дрогиране, содомизиране и заплаха за убийство на предполагаеми жертви.

ЗАРАДИ ПИ ДИДИ: Аштън Къчър и Мила Кунис напускат САЩ!

В съдебни документи, получени от Page Six, една неидентифицирана жена твърди, че Комбс я е изнасилил през 2004 г., след като тогава 19-годишното анонимно лице е било поканено на фотосесия - и след това в хотелската стая на Диди в Marriott в Манхатън.

Твърди се, че на „по-ексклузивното парти“ лицето е било отведено в „отделна стая извън основното парти“, където вратата е била заключена и там Комбс е нападнал. Момичето е било с приятеля си по време на инцидента, а Комбс е заплашил и двамата с убийство, ако не му се подчинят.

В друго дело неназован мъж обвинява Комбс в тежко сексуално насилие в склад на универсален магазин Macy's през 2008 г. Мъжът твърди, че се е изправил срещу Комбс и двама бодигардове, които са заплашили да го „убият“.

ПО СТЪПКИТЕ НА ДИДИ: Кание Уест дрогирал и изнасилил асистентката си!

Друг неидентифициран мъж обвини Комбс, че го е упоил и содомизирал в микробус през 2006 г. Той твърди, че носителят на Грами е „отхвърлил“ молбите му да спре, като многократно му е казвал, че „ще се оправи“.

Друг човек пък твърди, че по време на едно от партитата на рапъра, Комбс го е помолил да „свали панталоните си и да се покаже пред всички“ през 1998 г., преди да докосне гениталиите на тогавашния 16-годишен младеж.

Петата предполагаема жертва - жена - твърди, че Комбс я е изнасилил на парти през 1995 г., промотиращо музикалното видео на Biggie Smalls "One More Chance". Тя твърди, че Комбс я е „удрял жестоко, блъскайки главата й в стената“, преди да я удари още веднъж и да я изнасили.

Източник: в. Телеграф

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини