Мая Манолова от Хасково: Компенсации на гражданите за времето, през което са без вода

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    След дългогодишно управление на ГЕРБ и прословутата им „водна реформа“ картинката в Хасково и региона е плачевна - скъпа вода, която не става за пиене или изобщо я няма, над 60 % загуби, кадри на ГЕРБ и ДПС в управлението на ВиК дружеството. Това заяви Мая Манолова в Хасково. Тя беше в областния град, за да заяви пълна подкрепа към водача на „БСП –ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ Владимир Маринов и цялата листа на коалицията в 29 МИР.

    Мая Манолова и кандидатите за народни представители от листата на „БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ се разходиха по главната улица на Хасково и разговаряха с хората.

    „В Хасково, освен за доходи, цени, говорихме и за безводието. Нашата програма, която изготвихме заедно с хората е заложила на разумни решения, които можем да изпълним .„БСП-Обединена левица“ предлага финансиране на разработването на нови водоизточници, отмяна на единната цена на водата, обвързването й с качеството на услугата, подкрепа за общински ВиК, ангажимент на водните дружества за поддържане на язовирите и компенсации на гражданите за времето, през което са без вода.“


    Водачът на листата на „БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ в Хасково Владимир Маринов заяви, че работата на депутата не е само да гласува закони.

    „Народният представител трябва да помага за решаването на проблемите на хората в страната, но основно в региона, от който е избран. Затова ще бъда основният двигател за провеждане на политики на местно ниво в тази посока!“, коментира Владимир Маринов.

    Кандидатите на народни представители от „БСП- Обединена левица“ в 29 МИР поемат голямата отговорност с убедеността, че ще спечелят максимума от вота в Хасковска област, защото излизат с лицата си, с опита си, с младежкия си ентусиазъм и с искрените си изпълними послания.

    „Има алтернатива и това е голямото лявото обединение! Ние сме на ваша страна. Време е за решения!“


    „БСП-Обединена левица“ е номер 28 в бюлетината за изборите на 27 октомври!

     

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

     

     

     

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини