Георги Георгиев: Време е да спрем търговията със здравето на българите

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кандидатът за народен представител от област Хасково, Георги Георгиев, в телевизионно участие подчерта, че България се намира в уникална политическа ситуация, в която статуквото се разпада пред очите ни. Според него, „Възраждане“ е единствената политическа сила, която не участва в задкулисни схеми.

 „Само ние можем да променим нещата в България. В момента сме в уникална политическа ситуация, в която виждаме как статуквото се разпада пред очите ни. Причината за това е, че „Възраждане“ не желае да участва в схеми или политически проекти заедно с така наречените сглобки,“ заяви Георгиев.

Той акцентира върху това, че предстоящите избори на 27 октомври предоставят на българските граждани уникален шанс да изберат между нормалността и досегашната политическа олигархия и подчерта, че избирателната активност може да окаже сериозно влияние върху политическата конфигурация в страната.

„Пред нас стои уникален шанс, пред всички български граждани на тези избори. Те имат шанса да изберат между нормалността, в лицето на „Възраждане“, и всички останали. С висока избирателна активност можем да изхвърлим всички разклонения на ДПС от парламента. Това е рядка възможност за целия политически преход или така наречения демократичен преход, който се превърна в мутро-олигархичен преход“, подчерта кандидатът за народен представител.

Георги Георгиев допълни, че „Възраждане“ ще продължи да отстоява българския национален интерес и да следва своята политика в ключови сектори като здравеопазването, образованието и международната политика.

„Ние твърдо стоим зад позициите, че здравеопазването не трябва да бъде търговия, а хората трябва да бъдат пациенти, а не клиенти. Спряхме вредните влияния в българските училища със забраната на ЛГБТ пропагандата сред децата. Отстояваме позицията си за мир и балансирана външна политика между Запада и Изтока“, коментира още Георгиев.

Той завърши участието си с призив към българските граждани да дадат своя вот за „Възраждане“ на 27 октомври.

От политическата организация се борят за минимум два мандата от 29 МИР Хасково, като очакват силна подкрепа от избирателите в региона.

Възраждане е с номер 12 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Още новини

Последни новини