Модни идеи за обикновената бяла блуза

Вече е топло, пролетта е в разгара си и ние можем да се възползваме от възможността да носим всичките си Т-шърти и блузки, които чакаха толкова дълго в гардероба. Сега е сезонът на цветовете и принтовете, но това не ни дава повод да пренебрегваме любимата бяла блуза с къс ръкав. И ето как да я впишем в свежия ни пролетен тоалет.

1. На слоеве

Ако над бялата блуза сложите цветен потник, може да се получи много добра весела комбинация, особено ако блузката е по тялото ви и навън не е сто градусова жега. Другият вариант е обратният – да сложите нещо цветно под нея – дори бельо, защото тенденцията да се разкрива бельото така или иначе тече с пълна сила.

2. С милитари сако

За прохладната вечер тази комбинация е изключително успешна, дори може да изглежда доста шик. Допълнете с джинси и високи "летни" ботуши.

3. С ефектен колан

Изберете бяла блуза, която ви е малко голяма и я стегнете с колан – едър или по-тънък – ефектът е изключително свеж и елегантен вид!

4. С тиранти

Пъхнете бялата блуза в джинсите, а към тях прибавете цветни тиранти. Комбинацията ще ви изпълни с настроение повече от всякога.

5. Под рокля

Бялото стои чудесно под рокля на флорални мотиви с тънки презрамки например. Комбинирайте с отворени ботушки или дори кецове за по-небрежен вид.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини