18-годишен избра смъртта след като състуденти го заснеха да прави секс

18-годишен се самоуби след като негови състуденти тайно го заснеха да прави секс с мъж в стаята си и разпространиха снимки и видео чрез чат.

Тайлър Клементи, студент в Rutgers University е скочил от моста Джордж Вашингтон. Полицията е открила тялото в река Хъдсън северно от моста в сряда.

Трагедията се е разиграла миналата седмица, но досега се е идентифицирал трупа. Обвинени са двама първокурсници за незаконно заснемане и разпространение на видео със секс. Единият е съквакрирант на загиналия. Засега не се разяснява сексуалната ориентация на Клементи. Ако съдът признае двамата му състуденти за виновни, чака ги 5 години затвор. Разследването е базирано отчасти на facebook-a на Клементи, който той е затворил на 22-ри, оставяйки достъп само за приятели и прощално писмо. Състудентите му са заличили регистрациите си в чата, но полицията е получила кеширани съобщенията, с които те се уведомяват за web-опозоряването. За семейството на загиналия остава огромната загуба на сина им, млад и перспективен музикант.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини