Дядо Мраз с имение за 33,5 млн. долара в Москва

Владенията на Дядо Мраз в Москва. Ил.: dedmoroz.uvao.ru

Помните ли Дядо Мраз? Някога почитахме добрия старец и по нашите земи. Обаче за руснаците той продължава да е в сила. За своя аналог на Санта Клаус, или Дядо Коледа те строят дворец.

И как иначе – Русия, дворец, Москва, Дядо Мраз, това върви някак си естествено заедно, особено по това време на годината. Анализаторския портал "ГдеЭтотДом.Ру" оцени московската резиденция на Дядо Мраз. Постройките с обща площ 860 квадратни метра и парцелът от 1,2 хектара според експертите струват 33,5 милиона долара.

Строителството на имението на Дядо Мраз в московския парк Кузминки започна през 2004 год. Дворецът му е 140 кв.м, а домът за творчеството му - 330 квадрата. Освен тях комплексът включва палат за Снежанка и пъзалка с инфраструктура на площ 650 кв м, сграда за поща на Дядо Мраз (42 кв.м), още различни неголеми постройки, както и Вълшебна градина.

В московското си имение Дядо Мраз пристига в края на декември. Постояната резиденция на Дядо Мраз е във Велики Устюг. Тя е открита през 1999 года. Представителства на най-очаквания в Русия старец има в много градове.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини