Четирима младежи ранени след бой с ножове пред нощен клуб

Четирима младежи са ранени след бой с ножове между две компании пред известния столичен клуб БИАД на ул. "Гурко". Инцидентът е станал около 4 часа, съобщиха от МВР.

Скандалът започнал още вътре в заведението между двете групи младежи на възраст между 20 и 25 години, но охраната се намесила и ги изгонила навън, предаде bTV. По първоначална информация причина за сбиването е спор на етническа основа между две компании от българи и турци, като повод станала турска песен.

След като били изгонени на улицата, там младежите се сбили. В мелето четирима от тях са пострадали, като трима от тях са откарани в "Пирогов", а един е транспортиран във Военномедицинска академия.

От пресцентъра на "Пирогов" съобщиха, че най-тежко е пострадал 23-годишният И.Г. Той е с две рани на шията, една в гърдите и една в гърба. Момчето е настанено в Трета хирургия и е без опасност за живота. 26-годишният му брат е с по-леко нараняване - порезна рана в главата и след като е получил медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

Третият от компанията – 23-годишният М.С., е с три прободно-порезни рани на гърба, една в лумбалната област и две рани в областта на мишниците. След преглед също е освободен за домашно лечение.

Полицията е задържала участниците в побоя и е започнала разследване на случая.

Около 9 часа в района на БИАД има засилено полицейско присъствие, предаде  БГНЕС. Тротоарите пред дискотеката, Централния куклен театър и Информационния център на МО са заградени с ленти. Има и няколко полицейски коли.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини