Обезглавената от българина британка била следена от нападателя си

Обезглавената от българина на остров Тенерифе британка е била следена от нападателя си малко преди убийството, пише в. "Дейли мирър".

Шейсет годишната баба на петима внуци Дженифър Милс -Уестли забелязала преследвача си и влязла в офиса на трудова борса, за да каже на социалните работници там, че е следена. Британката изглеждала силно притеснена и плачела. От трудовата борса изпратили охранител да огледа района. Когато преследвачът изчезнал, жената си тръгнала от офиса и влязла в близък китайски супермаркет, където била нападната от българина, намушкана много пъти с нож и накрая обезглавена.

Близки на жертвата я описаха като невероятна жена и майка за пример.

Същевременно за нападателя се твърди, че в миналото е бил замесен и в други случаи на насилие, допълва БТА.

Според "Дейли мирър" сега властите на остров Тенерифе ще трябва да отговарят на доста неудобни въпроси във връзка с твърденията, че британката е потърсила помощ срещу нападателя си малко преди убийството.

Очаква се българинът да се яви в съда по-късно през деня, пише в. "Дейли рекърд".

Изданието публикува и разказ за българина на ди джей и съсед на убитата британка, която е живеела в Тенерифе. В интервю за изданието Лиъм О`Райли споделя, че няколко пъти е трябвало да гони българина, идентифициран като Деян Валентинов Деянов, от клубове в курорта Лос Кристианос, защото той досаждал на клиентите. Ди джеят признава, че когато срещал на улицата българина, винаги разчорлен, с налудничав поглед, мръсен и миришещ лошо, той пресичал на другия тротоар. Други хора също се държали по същия начин при вида на българина. "Той беше един от малкото бездомници в този курорт. Той беше тук от години и полицията, както изглежда, не е направила много във връзка с него", разказва Лиъм. "Тук си мислим, че налудничавото му поведение се дължеше на факта, че взимаше дрога и пиеше едновременно", допълва ди джеят.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини