Нов скандал се завихри около Берлускони

Около премиера на Италия Силвио Берлускони се завихри поредният скандал. В Италия беше арестуван бизнесмен, за който се предполага, че е изнудвал премиера за най-малко половин милион евро, предаде АСН.

Закопчаният бизнесмен е заподозрян от прокуратурата в трафик на проститутки. Той имал мрежа от компаньонки, присъствали на партита във вилите на Берлускони в Рим и на остров Сардиния.

Бизнесменът признава, че е привлякъл към мрежата си около 30 жени. Една от тях е Патриция Д Адарио, която преди две години направи скандални разкрития за своя сексуална връзка с Берлускони.

От подслушани разговори разследващите разбрали, че Берлускони е дал на бизнесмена половин милион евро, както и месечни такси от по 20 000 евро в замяна на защита.

Срещу тези пари бизнесменът поел ангажимента винаги да твърди, че Берлускони не е знаел, че момичетата, които той пращал в дома му, били компаньонки.

Припомняме ви, че Берлускони е съден за секс с непълнолетна мароканка и за злоупотреба със служебно положение в случая "Рубигейт".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини