БСП представи кандидати за общински съветници

Списък с 41 кандидати за общински съветници представиха днес от БСП и коалиционните партньори. Освен кандидатите на БСП в листата са включени и представители на от „Земеделски народен съюз", „Комунистическа партия", „Гергьовден", „Български социалдемократи", Съюз на партиотичните сили „Защита", политически клуб „Тракия".

Девет от кандидатите са на възраст под 35 години и са представители на младежката организация на БСП, а 13 вече имат опит като общински съветници.

Целта на социалистите е да са първата политическа сила в Перник. „Играем за победа“, коментираха те.  „Не се стремим към това самоцелно,а  считаме, че коалицията има потенциал“, заявиха от БСП. Задачата, която си поставят от БСП е да спечелят най-много гласове на местните избори и да имат минимум 15 общински съветници .

В листата присъстват двама настоящи заместник-кметове на Перник, лекари, инженери, юристи и икономисти. Четирима са представителите на средния бизнес, двама са учители, включени са земеделски производители,  дейци на културата и бизнесмени. Журналистите са представени от Иван Петров и Валентин Варадинов.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини