Зарязана от гадже тийнейджърка разлепи некролога си по улиците на Сандански

Във Facebook красавицата разкрива любовните си мъки в стих: “Прати ми, Господи, съпруг мил, умен като никой друг...”

Несподелена любов докара 19-годишната Лилия М. от Сандански до истерия и през почивните дни младата девойка хвърли в ужас приятели и близки, след като разлепи собственоръчно направени свои некролози по най-оживените улици в курортния град, пише в. Струма.

Часове след като се разделила с гаджето си Лилия оформила сама некролога си - поставила своя снимка, изкопирала от интернет тъжно четиристишие и най-отдолу написала: "Погребението ще се състои утре от 09:00 часа. От опечалените". Според некролога Лилия починала предния ден.

Некролозите Лилия разлепила по едни от най-оживените места в Сандански. Според разкази на запознати 19-годишното момиче залепило некролог и на входната врата на възлюбения си. За часове "тъжната вест" се разнесе сред санданчани и Лилия сама отлепи некролозите. Освен че останаха ужасени от постъпката на младото момиче, близки на семейството й бяха категорични: Как не я беше срам да причини това на родителите си"! Наистина бяхме наясно, че караше тежък пубертет, но не сме си и помисляли, че я държи още и че може да я докара до подобна постъпка. От срам семейството й не смее да погледне хората в очите...

Източник: в-к Струма

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини