Съветници на ГЕРБ водят в конкурса за Директори в общината

Предстои втори етап от конкурсите за финансист №1 на община Смолян както и за Директор Дирекция  „Административно и информационно обслужване”.

До следващия етап за Директор Дирекция „Финанси,бюджет и счетоводна дейност” на общинската администрация е допусната само Венера Аръчкова, която е втори мандат общински съветник на ГЕРБ. Така тя така или иначе ще оглави дирекцията по финансите, след като други кандидати вече няма.

ВЕНЕРА АРЪЧКОВА по професия е финансов мениджър и счетоводител. Завършила е Икономически техникум в Смолян и е магистър по икономика с диплома по „Финансов мениджмънт” в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. Има сертификати за международни стандарти и вътрешен одит. Общински съветник от ПП ГЕРБ.

 Трима са преминали през първия кръг на конкурса, в който трябва да се избере шеф на дирекцията за административните дейности на общината.

Емил Дурсев,

от листата на съветниците на ГЕРБ който е педагог, Йордан Шишманов и Мая Узунова са тримата, достигнали до следващия етап от състезанието за административните постове.

Следващото препитване ще бъде на 6 декември от 10.00 ч. и15.00 ч.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини