Трети висш чиновник е бил пребит

Трети висш чиновник е бил пребит в края на миналата година, но случаят не е огласен.

Александър Александров от Комисията за защита на конкуренцията е нападнат на 19 ноември привечер на ул. "Солун" 59 в столичния квартал "Борово", разкрива в. „Стандарт". Облечен в черно мъж започнал да го удря с юмруци по главата. Александров е потърсил лекарска помощ с разбито и окървавено лице.

Александров е и бивш член и говорител на ЦИК.

"Да, има такъв случай, работим по него. Версиите за покушението са свързани с решения на КЗК", потвърдиха за "Стандарт" източници от СДВР. Според тях нападателят все още не е заловен.

Самият Александров не бе открит за коментар, но негови колеги потвърдиха, че е дошъл на работа в синини. Членът на антимонополната комисия е нападнат два дни преди побоя над директора на АЕЦ "Козлодуй" Александър Николов.
Той е издебнат само на стотина метра от мястото, където на 29 декември бе пребит шефът на фонд "Земеделие" Румен Порожанов.

След инцидента с Порожанов премиерът Бойко Борисов заяви, че той е спрял далавери във фонда.  Министър Мирослав Найденов пък определи за възможен поръчител на боя "същите кръгове, които взривяваха бомби, когато в България идваха еврокомисари, същите, които са правили и други поразии".
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини